Preskoči na vsebino

MEDNARODNI POSLOVNI TEDEN/KIP V ZWEIBRÜCKEN, NEMČIJA

MEDNARODNI POSLOVNI TEDEN/KIP V ZWEIBRÜCKEN, NEMČIJA Objavljeno: 13. 12. 2023

Mednarodni poslovni teden je projekt, ki vsako leto poteka na Univerzi uporabnih znanosti Kaiserslautern. Že več kot 10 let se študentje in predavatelji iz različnih držav združujejo v mednarodni izmenjavi. Pri predmetu “Bike”-Simulation Business Management so študenti preizkusili svoje podjetniške sposobnosti in svoje teoretično znanje uporabili v praksi. Tekmovalni vidik vseskozi zagotavlja vznemirjenje in motivacijo, kar študentom pomaga pri pridobivanju vodstvenih veščin na zabaven način.

IBW / KIP

Letos ponujajo dve možnosti: mednarodni poslovni teden (IBW) in kombinirani intenzivni program (KIP). Oba programa potekata od 11. do 15. marca 2024 na Univerzi uporabnih znanosti Kaiserslautern, kampus Zweibrücken. KIP program ima še dodatno srečanje preko spleta, ki bo potekalo v 4 spletnih sejah po 90 minut.

Ciljna skupina

IBW/KIP je namenjen predvsem študentom dodiplomskega študija v 2. in 3. letniku. Simulacija se osredotoča na področje poslovne administracije in vodenja. Sem sodijo ekonomija, marketing, kontroling, kadri itd. Študenti lahko s pomočjo simulacije iz prve roke izkusijo učinke vodstvenih odločitev.

Obrazec za prijavo najdete tukaj, dodatne informacije o samem programu pa tukaj.

Rok za prijavo je 5. januar 2024.

 

Program bo izveden kot kombiniran intenzivni program Erasmus+. Študenti ste upravičeni do Erasmus+ štipendije. Aktualni razpis najdete tukaj.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri