Preskoči na vsebino

KIP ”THE SUMMER SCHOOL OF FOOD PRODUCTION” V ČESKÉ BUDĚJOVICE, ČEŠKA REPUBLIKA

KIP ”THE SUMMER SCHOOL OF FOOD PRODUCTION” V ČESKÉ BUDĚJOVICE, ČEŠKA REPUBLIKA Objavljeno: 30. 5. 2024

Z navdušenjem vas vabimo, da se pridružite na KIP ”The summer school of food production”, ki bo potekala v slikoviti regiji Južna Češka.

Kdaj? 24. – 28. junij 2024
Kje? Fakulteta za kmetijstvo in tehnologijo, Univerza Južna Češka, České Budějovice, Češka

Kaj pričakovati:

  • Praktično učenje: Obvladali boste umetnost varjenja zgornje fermentiranega piva, izdelave svežega sira in priprave mesnih izdelkov.
  • Ekskurzije: Obiščite lokalne operacije, ki se osredotočajo na tradicionalne sestavine in recepte.
  • Raziskovanje mesta: Odkrijte lepote mesta České Budějovice.

Poudarek: Po končani poletni šoli bo potekala spletna degustacija, kjer se bomo ponovno srečali in okusili proizvedeno pivo.

Pregled programa:

24. junij 2024: Otvoritvena slovesnost v Mini pivovarni, Fakulteta za kmetijstvo in tehnologijo

24. – 26. junij 2024: Delavnice v laboratorijih

27. junij 2024: Ekskurzija v pivovarno Budvar

28. junij 2024: Degustacija lastnih izdelkov in zaključek poletne šole

Pridružite se na izobraževalno in prijetno izkušnjo v proizvodnji hrane. 

Vsi zainteresirani nam pišite na: bip.erasmus@um.si

Program bo izveden kot kombiniran intenzivni program Erasmus+. Študenti ste upravičeni do Erasmus+ štipendije. Aktualni razpis najdete tukaj.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri