Preskoči na vsebino

KIP “OBSERVING AND LEARNING FROM THE PAST TO PROTECT OUR FUTURE: WATER II” V LEÓN, ŠPANIJA

KIP “OBSERVING AND LEARNING FROM THE PAST TO PROTECT OUR FUTURE: WATER II” V LEÓN, ŠPANIJA Objavljeno: 13. 3. 2024

Inženirska šola Univerze v Leonu organizira kombinirani intenzivni program “Observing and learning from the past to protect our future: water II”, v sodelovanju z Univerzo Weingarten (Germany), Univerzo Bordeaux (Francija) in Univerzo de Rhein (Nemčija).

Program poteka preko spleta od 27. maja do 16. junija 2024 in na kraju samem pa od 17. do 21. junija 2024, na School of Engineering (Univerze v Leonu).

To je 40-urni praktični program s priznavanjem 3 ECTS o možnostih trajnostnega ravnanja z vodami.

Ta projekt ima cilj oblikovati učno dejavnost na osnovi projekta, ki bo izboljšala študentove kompetence v timskem delu in komunikacijske veščine, hkrati pa jih vpeljala v osnovne koncepte tekočih snovi. Pregledali bomo glavne napredke na področju upravljanja z vodo, ki so bili doseženi skozi zgodovino. Raziskali bomo različne sisteme upravljanja z vodo, ki so jih uporabljale izjemne kulture: muslimani, Rimljani, Grki, Perzijci, vse do danes. In kako se njihove ideje lahko danes uporabijo za prispevek k bolj učinkoviti rabi vode, ki nam omogoča vzdrževanje sedanje življenjske ravni, vendar brez tveganja za prihodnost prihodnjih generacij.

Rok za prijavo je 1. maj 2024.

Več o programu najdete tukaj.

Program bo izveden kot kombiniran intenzivni program Erasmus+. Študenti ste upravičeni do Erasmus+ štipendije. Aktualni razpis najdete tukaj.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri