Preskoči na vsebino

KIP “MIND YOUR BUSINESS: SUMMER SCHOOL ON STRATEGIC BUSINESS THINKING” V CLUJ-NAPOCA, ROMUNIJA

KIP “MIND YOUR BUSINESS: SUMMER SCHOOL ON STRATEGIC BUSINESS THINKING” V CLUJ-NAPOCA, ROMUNIJA Objavljeno: 28. 8. 2023

Univerza Babes-Bolyai vabi na program Mind Your Business: Poletna šola strateškega poslovnega razmišljanja. Zaradi uspeha prve izdaje in pozitivnih odzivov udeležencev so se odločili, da bo ponovno program organiziran tudi v študijskem letu 2023-2024. Podrobnosti v zvezi z obdobjem, namenom, ter cilji najdete v priloženi predstavitvi.

Roki so:

  1. rok: konec novembra 2023 – podpisano potrditveno pismo (att. dokument)
  2. rok: januarja 2024 – seznam nominiranih študentov, skupaj z njihovimi elektronskimi naslovi (pošljemo po elektronski pošti)

Udeleženci so lahko študenti (diplomirani ali magistrski) ekonomske smeri ali sorodnih smeri ali pedagoško osebje/zaposleni na administrativnih delovnih mestih, upravičenci Erasmus mobilnosti za usposabljanje osebja, ki imajo raven znanja angleščine, ki jim omogoča aktivno sodelovanje v aktivnostih.

Program bo izveden kot kombiniran intenzivni program Erasmus+. Študenti ste upravičeni do Erasmus+ štipendije. Aktualni razpis najdete tukaj.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodno izmenjavo študentov in mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri