Preskoči na vsebino

KIP “IZZIVI OBVLADOVANJA NESREČ Z VIDIKA PODBNEBNIH SPREMEMB” V BUDIMPEŠTI, MADŽARSKA

KIP “IZZIVI OBVLADOVANJA NESREČ Z VIDIKA PODBNEBNIH SPREMEMB” V BUDIMPEŠTI, MADŽARSKA Objavljeno: 31. 7. 2023

Univerza za javno službo Ludovika Budimpešta, bo v začetku septembra organizirala svoj prvi kombinirani intenzivni program!

Program bo trajal od  4. 9. – 8. 9. 2023.

Naslov: Izzivi obvladovanja nesreč z vidika podnebnih sprememb.

Cilji in opis: Cilj je združiti akademike z različnih univerz v sodelujočih državah, da bi predstavili in delili izzive, specifične za posamezne države. Poudarek je na dosežkih njihovih univerz, zlasti na državi organizatorki.

Metode in rezultati: Celovito razširjanje regionalno specifičnega znanja o obvladovanju nesreč z dobrimi praksami, predstavitvami na kraju samem in možnostmi prenosa. Priložnosti za krepitev obstoječega sodelovanja in vzpostavitev novega v kontekstu podnebnih sprememb.

Ta KIP ima lahko le 15 udeležencev. Tako da če te zanima, se čimprej prijavi! Navsezadnje je prijavo treba poslati po elektronski pošti (international.exchange@uni-nke.hu) in priložiti življenjepis v angleškem jeziku.

Rok prijave je do 6. 8. 2023.

Program bo izveden kot kombiniran intenzivni program Erasmus+. Študenti ste upravičeni do Erasmus+ štipendije. Aktualni razpis najdete tukaj.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodno izmenjavo študentov in mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri