Preskoči na vsebino

KIP “ENGINEERING MASTER SUMMER SCHOOL” V ROSENHEIMU, NEMČIJA

KIP “ENGINEERING MASTER SUMMER SCHOOL” V ROSENHEIMU, NEMČIJA Objavljeno: 12. 2. 2024

Tehnična univerza uporabnih znanosti Rosenheim (TH Rosenheim) organizira KIP “Engineering master summer school” za študente strojništva.

Prihodnost postavlja inženirje pred nove izzive. Za njihovo rešitev potrebujemo tehnično znanje, mednarodno timsko delo in učinkovito upravljanje z našimi viri. Program Engineering Master Summer School se ukvarja s kariernimi priložnostmi za bodoče inženirje. To je angleški program v Rosenheimu v Nemčiji za mednarodne študente, ki se jim pridružijo magistrski študenti TH Rosenheim.

Kaj vam ponujajo: Gradite na svojih inženirskih veščinah, raziščite vpliv svojih dejanj na okolje in razvijte trajnostne rešitve v naših laboratorijih. Izberete lahko program za doseganje želenih učnih rezultatov. V vsakem razredu praktične tečaje vodijo strokovnjaki iz prakse, ki vas podpirajo pri sprejemanju globalnega pogleda na prihodnje izzive. Zajete so naslednje teme:

Razred A: Industrijski inženiring – izzivi v naslednjem desetletju
Razred B: Trajnost in krožno gospodarstvo
Razred C: Lahka zasnova za aditivno proizvodnjo

  • Datum: 22. do 27. julij 2024

Več informacij o programu in postopku prijave najdete tukaj.

Rok za prijavo je 1. maj.

Program bo izveden kot kombiniran intenzivni program Erasmus+. Študenti ste upravičeni do Erasmus+ štipendije. Aktualni razpis najdete tukaj.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri