Preskoči na vsebino

NOVICE

UVODNI TEČAJ ZA IZPIT ANGLEŠKEGA JEZIKA IELTS NA BRITISH CONCILU

UVODNI TEČAJ ZA IZPIT ANGLEŠKEGA JEZIKA IELTS NA BRITISH CONCILU Objavljeno: 14. 3. 2024

Če želite študirati ali delati v angleško govoreči državi ali ustanovi, boste skoraj zagotovo morali opraviti preizkus znanja angleščine. Stopnja, ki jo morate opraviti, se med ustanovami razlikuje in lahko je zmedeno vedeti, katera je prava za vas (še posebej, ko trenutno študirate).

Ti testi so dragi in zahtevajo veliko časa za pripravo, zato je bil zasnovan ta mini tečaj. Prijavite se v skupino, da boste bolje razumeli, ali morate opraviti preizkus znanja in kako doseči svoj cilj.

Kaj pokrivamo?

Tečaj je sestavljen iz štirih srečanj.

Dobili boste splošen uvod v možnosti, ki so na voljo, in kako izbrati najboljšo zase.

Tečaj je razdeljen tako kot veščine v preizkusih znanja, tako da bo vsak teden zajemal eno veščino: poslušanje, branje, pisanje in govorjenje.

Kaj bi to lahko naredilo za vas?

Ta uvodni tečaj vam mora zagotoviti vse potrebne informacije, da lahko sprejmete premišljeno odločitev o tem, ali potrebujete IELTS ali enakovreden izpit. Natančno vam bo pokazal, kako izgleda izpit IELTS, in vključeval časovno omejene prakse. Dobili boste tudi številne strategije in vire, ki vam bodo pomagali, da se boste sami pripravili, če se odločite, da potrebujete enega od teh testov.

Datumi in ure:

  • Torek 17.00 – 18.30

1. krog: 2., 9., 16., 23. april
2. krog: 7., 14., 21., 28. maj

Kaj storiti naprej?

Za prijavo na delavnice izpolnite obrazec tukaj. Če imate kakršna koli posebna vprašanja o testih pred tečajem, jih pošljite na creativeteabreaks@gmail.com in na ta vprašanja bomo poskušali odgovoriti med predavanji.

*To je le uvod v preizkuse znanja in ne popolna priprava na preizkus.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodno izmenjavo študentov in mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri