Preskoči na vsebino

NOVICE

RAZISKAVA O POZNAVANJU PROGRAMA ERASMUS+ IN ŠTUDENTSKIH IZMENJAV

RAZISKAVA O POZNAVANJU PROGRAMA ERASMUS+ IN ŠTUDENTSKIH IZMENJAV Objavljeno: 19. 3. 2024

Študenti Univerze v Mariboru imate v času študija na voljo številne možnosti študentske izmenjave v okviru programa Erasmus+. Ker želimo ugotoviti kako ste seznanjeni z možnostmi študentske izmenjave in hkrati kateri dejavniki vplivajo na vašo odločitev o odhodu na izmenjavo, v Službi za mednarodno sodelovanje Univerze v Mariboru tudi letos izvajamo Raziskavo o poznavanju programa Erasmus+ in študentskih izmenjav. Zbrani podatki nam bodo služili kot pomemben vir informacij za naše nadaljnje delo v smeri, da vam programe študentskih izmenjav še bolj približamo in vašo odločitev čimbolj olajšamo. Zato vas prosimo, da izpolnite vprašalnik, ki se nahaja na tej povezavi. Izpolnjevanje vam bo vzelo približno 3 minute. Splača se sodelovati!
Med vsemi, ki boste izpolnili vprašalnik, bomo izžrebali 50 nagrajencev, ki bodo prejeli finančno nagrado v vrednosti 25 evrov.V nagradni igri sodelujete vsi, ki izpolnite vprašalnik do vključno petka, 29. marca 2024 in v vprašalniku to tudi ustrezno označite. O morebitnem prejemu nagrade vas bomo obvestili na vaš e-naslov.

Vabljeni k sodelovanju! Več o možnostih izmenjav preko programa Erasmus+ si lahko preberete tukaj na naši spletni strani. 

Lep pozdrav, Univerza v MariboruSlužba za mednarodno sodelovanje

Deli objavo:
Zapri