Preskoči na vsebino

NOVICE

ERASMUS+ PRAKSA: ASISTENT ANGLEŠKEGA, NEMŠKEGA ALI FRANCOSKEGA JEZIKA

ERASMUS+ PRAKSA: ASISTENT ANGLEŠKEGA, NEMŠKEGA ALI FRANCOSKEGA JEZIKA Objavljeno: 13. 3. 2024

Univerza v Cadizu ponuja opravljanje prakse kot asistent za angleški, francoski ali nemški jezik na sami Univerzi v Cadizu.

Med prakso boste nudili podporo pri učenju jezika skozi dejavnosti, kot so praktični pogovorni tečaji, vključno s sociokulturnimi vidiki obravnavanega jezika. Prav tako boste podpirali študente in osebje univerze z tedenskimi vajami in se udeleževali koordinacijskih sestankov z ustreznim osebjem. Občasno se lahko zahteva sodelovanje pri institucionalnih dejavnostih, kjer bi prisotnost maternega govorca koristila. Prejeli boste usposabljanje, ki vam bo pomagalo pri razvoju vaše vloge.

Praksa se začne 9. septembra 2024 in se konča 9. junija 2025. Načrtovan obseg dela je 25 ur na teden. Finančna podpora znaša 250 € na mesec za prva dva meseca (financirano s strani EU), 750 € na mesec od tretjega do devetega meseca (financirano s strani UCA). Kot udeleženec programa izmenjave Erasmus+ lahko uživate koristi in storitve, ki so na voljo vsem našim mednarodnim študentom.

Zahteve: Materni govorec ustreznega jezika ali uradna akreditacija na ravni C1 ali C2 v skladu s CEFRL.

Rok za prijavo je 15. marec 2024.

Za več informacij o tej priložnosti in za dostop do obrazca za prijavo obiščite povezavo tukaj.

Program bo izveden kot kombiniran intenzivni program Erasmus+. Študenti ste upravičeni do Erasmus+ štipendije. Aktualni razpis najdete tukaj.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri